ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Tufan Kansuva İlkokulu

Nis

Okulumuzdaki Kutlamadan Kareler

Nis

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Etimesgut ilçesi ayağında okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi Kemal Ayaz TÜRKER EQUİLİBRİO alanında ilçe birincisi olmuştur. Kendisini ailesini ve öğretmenini tebrik ediyor, il turnuvasında başarılar diliyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizi okulumuzda coşkuyla kutladık. Gösterilerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün yıl dönümü törenini gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimize, hazırlamış oldukları program için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle beraber TBMM'yi ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında bizlere yardımcı olan Meclis personeline teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatımızı başarıyla tamamladık. Senaryoya uygun olarak toplanma alanlarına ulaştık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında 2/A Sınıfımızın Düzenlediği Sergi için Öğretmeninimiz Büşra ACAR ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

3. ve 4. Sınıf öğretmen ve öğrencilerimizin öncülüğünde yürütülen su seferberliği etkinliklerimiz devam ediyor. SU HAYATTIR:

Ock

Eğitim öğretim yılının 1. Dönemi sona erdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

4/B sınıf öğretmenimiz Dilek TAYMAZ'ın yürüttüğü The Story Of My City isimli Etwinning projemizin e dergisi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

E dergimize https://online.fliphtml5.com/fxjvb/rwou/index.html linkinden ulaşabilirsiniz.

Ock

4/B sınıf öğretmenimiz Dilek TAYMAZ'ın yürüttüğü The Story Of My City isimli Etwinning projemizin sanal sergisi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sanal sergimize https://www.artsteps.com/view/6592df09faa5921aa2b96952 linkinden ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Gonca SEVEN ve Ali UYMA'nın önderliğinde yürütülmeye başlanan Ayın Karakter Gücünü Seçiyoruz projesi, öğretmenlerimizin öğrencileri konu ile ilgili bilgilendirmeleriyle başladı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Şehit Tufan Kansuva İlkokulu olarak Lösev'i ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Durali AKYÜZ ve 3/A sınıf öğretmenimiz Buket KARATAŞ DAN öğrencilerimizin hediyelerini kardeşlerine ulaştırdılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi sınıflarımızda uygulanmaya devam ediyor.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıflarımızın gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.